Välkommen till oss som ny medlem!


Vi i Skinnkroken består av ett glatt och härligt fiskegäng som håller oss sysselsatta året runt med olika typer av fiskemetoder. I juni drar Trolling- och Metesektionen igång med sina tävlingar, där trollingtävlingarna håller på fram till mitten på oktober medan metesektionen kör sin sista tävling i slutet på augusti.


När vintern kommer tar Pimpelsektionen över och förutom klubbens egna tävlingar, så åker vi även iväg på många andra tävlingar och stödjer på så sätt andras klubbar med vårt deltagande. Säsongen pågår så länge det finns hållbar is att tillgå.


Arttävling

Under året har vi även en tävling för alla medlemmar som kallas för arttävlingen, där det går ut på att samla så mycket poäng som möjligt genom att fånga så många olika arter som möjligt. En rolig tävling som belönas med fina priser i slutet av året. För mer information, klicka här.


När varje säsong är slut försöker vi ha någon form av avslutning för våra medlemmar. Det kan antingen vara att vi träffas för någon aktivitet där vi annordnar tipspromenad, grillar, fiskar mm. Vi brukar även ha prisutdelning och dela ut olika utmärkelser i samband med dessa avslutningar. Väldigt uppskattat! :)För att bli medlem behöver vi följande uppgifter

* Namn

* Adress

* Telefon

* Personnummer


Medlemsavgifterna för säsongen är

GRATIS för juniorer (0-19 år)

200 kr Senior (20 - )


Inbetalning sker till

Bankgiro. 632-7969

Handelsbanken
Vid frågor, vänligen kontakta

Karin Andersson

5433andersson@telia.com

070-601 96 13